Vereiste Kennis Voor De Hedendaagse Fashionista Is Hier

Gelooft u dat u wat hulp nodig hebt om de percepties van anderen te bedelen als het gaat om uw mode keuzes? Dit artikel kan precies zijn wat je begrijpt alle dingen mode.

Bij het kiezen van kleding, na te denken over welk seizoen je bent. Als je er goed uitziet in rood en oranje, ben je een “zomer” en zal je er waarschijnlijk goed uitzien in elke warme kleur (zoals geel). Als je er goed uitziet in blues, bent u waarschijnlijk een “winter” en ziet er goed uit in wit en grijs ook.

Probeer om de overgrote meerderheid van uw manier geld op basisstukken te besteden. Probeer om stukken te vinden die samenwerken en een aardig effect hebben. U eenvoudig bijwerken van een eenvoudige zwarte Potlood rok voor jaren en nog steeds fel.

Kijk inside fashion magazines om een idee te krijgen van wat je moet dragen voor dit seizoen. Je hoeft niet om kleren die direct overeenkomen met wat de laatste mode is te krijgen. Nochtans, u een stijl vormen die zeer gelijkaardig is zodat kunnen de mensen weten u up-to-date met de recentste manier bent.

Wees niet bang om de look die je liefde dragen. Het kan vaak het gevoel een beetje eng om de sport een kijkje dat is een beetje uit de norm. Echter, als je echt wilt om het te dragen, gewoon doen! Het is verstandig om je ware innerlijke mode-Diva naar buiten te laten komen, zelfs als ze op de eigenzinnige kant.

Draag donker gekleurde blouses en rokken om jezelf te laten kijken magerder als je wilt lijken slanker. Donkere kleuren slim je niet wilt dat mensen op te merken.

Je moet de mode intelligent benaderen. Gebruik de beschikbare bronnen om te worden opgemerkt en gewaardeerd voor uw mode-ideeën. Na te doen, mensen zullen meer bewust van uw grote Fashion Sense.